Çakırca Ortaokulu

Vizyon: Çakırca Ortaokulu, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanan ve yayan, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerlere sahip, zamanını verimli kullanabilen, kendine ve başkalarına değer veren, okulunu ve öğrenmeyi seven, morali yüksek ve ahlaki değerlere sahip, estetik duyguları gelişmiş ve insanlığa yardım için çalışacak öğrenciler yetiştiren bir kurumdur.

Misyon: Bizler bütün öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vererek öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda aktif öğrenme yoluyla gerekli bilgi ve becerilerini kazanmış, tüm problemlerini çözebilen, öğrendiklerini uygulayabilen, 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazanmış bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: